تبلیغات
آشپزی همه جور - طرز تهیه کباب چنجه
آشپزی همه جور
شنبه 12 دی 1388

طرز تهیه کباب چنجه

شنبه 12 دی 1388

نوع مطلب :

مواد لازم


▪ گوشت راسته یا فیله: یک کیلو و نیم
▪ روغن زیتون: نصف فنجان
▪ پیاز: ۳ تا ۴ عدد
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه


گوشت را به قطر ۲ سانتی متر تکه تکه کنید، پیاز را رنده کرده و با فلفل و روغن زیتون و گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.بعد از گذشت ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ بکشید و با کارد کمی روغن روی آن بکوبید و با حرارت ملایم آن را کباب کنید کباب نباید زیاد خشک شود، سپس کباب ها را در دیس کشیده و روی آن نمک بپاشید و کمی کره روی آن بگذارید.




Danuta
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 04:30 ق.ظ
Awesome issues here. I'm very glad to peer your article. Thanks a lot and I am having a look forward to touch
you. Will you please drop me a e-mail?
Malcolm
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 01:12 ب.ظ
What i do not realize is in fact how you are no longer actually a lot more well-preferred than you might
be now. You are so intelligent. You know thus significantly in the case of this topic, made me
for my part imagine it from a lot of numerous angles.
Its like men and women are not interested unless it's one thing to
accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs nice.
At all times care for it up!
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 02:56 ب.ظ
Ahaa, its pleasant discussion on the topic of this paragraph here at this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر