تبلیغات
آشپزی همه جور - پیراشکی گوشت
آشپزی همه جور
شنبه 12 دی 1388

پیراشکی گوشت

شنبه 12 دی 1388

نوع مطلب :

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ پخته ۲ عدد
▪ پیاز داغ عسلی ۰/۵ فنجان
▪ جعفری ساطوری شده ۰/۵ فنجان
▪ پاپریکا ۰/۲۵ قاشق مربا خوری
▪ فلفل ۰/۲۵ قاشق مربا خوری
▪ دارچین ۰/۲۵ قاشق مربا خوری
▪ آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
▪ سس گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه "
گوشت را تفت میدهیم پیاز داغ عسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد ، پاپریکا ، فلفل ، نمک ، دارچین ، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم ، پس از پخته شدن بطوریکه آب گوشت کاملا بر چیده و تمام شد تخم مرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم ، از روی آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیراشکی حاضر خواهد بود ، خمیر پراشکی را آماده میکنیم ،خمیر را به چانه های خیلی کوچک در میا وریم و آنرا با دست باز میکنیم ،مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم در قابلمه گودی که عمیق باشد، مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم ،حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملا مغز پخت شود ، از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم.




http://brokendeputy580.jimdo.com/
یکشنبه 15 مرداد 1396 08:17 ق.ظ
Hi colleagues, how is everything, and what you would
like to say about this paragraph, in my view its in fact amazing in support
of me.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر