تبلیغات
آشپزی همه جور - گراتن مرغ
آشپزی همه جور
یکشنبه 13 دی 1388

گراتن مرغ

یکشنبه 13 دی 1388

نوع مطلب :

مواد لازم:
۱-مرغ تمیز کرده                                یک عدد
۲-ماکارونی نازک و پهن                      یک بسته
۳-سس سفید                                 ۳پیمانه
۴-پنیرگودا رنده شده                         ۱۵۰ گرم
۵-کره                                             ۱۰۰ گرم
۶-نمک                                           بمقدار کافی
طرز تهیه:
 مرغ را بایک لیوان آب وکمی نمک و یک پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد بطوری که بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد،بعد مرغ را میگذاریم سرد شود؛استخوانهای مرغ را میگیریم و به قطعات درشت خرد میکنیم آب مرغ را باسس مخلوط مینمائیم و یکی دو جوش میدهیم؛ظرف مناسبی را آب میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک هم در آن مخلوط میکنیم و میگذاریم جوش بیاید؛ماکارونی را از طول دو قسمت می کنیم و در آب جوش میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند ومغز ماکارونی نرم شود،ماکارونی را در صافی میریزیم و مقداری آب روی آن میدهیم ته ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم1/2 از سس را ته ظرف میریزیم؛کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریژیم؛کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم؛ قطعات مرغ را روی ماکارونی می چینیم و با بقیه ماکارونی روی مرغ را می پوشانیم؛ بقیه سس را روی ماکارونی میریزیم و پنیر را روی آن میپاشیم؛ کره را قطعه قطعه میکنیم و روی گراتن میچینیم فر را به حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم بعد ظرف را کف فر قرار میدهیم تا مدت نیم ساعت بماند و ته گراتن کمی برشته شود،سپس ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا قرار میدهیم و در حدود نیمساعت تا سه ربع دیگر میگذاریم گراتن در فر بماند تا روی آن نیز کمی برشته و طلائی شود ، گراتن را با همان ظرف سر میز میبریم.




feet pain
شنبه 18 شهریور 1396 06:01 ق.ظ
Thanks for every other informative site. Where else may just I get that kind of info written in such an ideal manner?
I have a mission that I am just now working on, and I've been on the
glance out for such info.
carolannricharson.wordpress.com
دوشنبه 16 مرداد 1396 05:58 ب.ظ
Have you ever considered about including a
little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all.
But imagine if you added some great pictures or video clips to give
your posts more, "pop"! Your content is excellent but with pics and clips, this blog could definitely be one of the most beneficial in its niche.
Awesome blog!
https://catherinleanen.wordpress.com/
جمعه 13 مرداد 1396 12:41 ب.ظ
Write more, thats all I have to say. Literally,
it seems as though you relied on the video to make your point.

You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting
videos to your site when you could be giving us something informative to read?
https://tiffaneyvanderweel.wordpress.com/tag/hammertoe/
شنبه 7 مرداد 1396 12:55 ب.ظ
Hello, I think your website might be having browser compatibility issues.
When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 06:59 ب.ظ
Magnificent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your website, how can i subscribe for a blog web site?
The account aided me a appropriate deal. I were tiny bit familiar of this your broadcast provided bright
clear idea
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر