تبلیغات
آشپزی همه جور - اسپاگتی پنیر ایتالیایی
آشپزی همه جور
شنبه 12 دی 1388

اسپاگتی پنیر ایتالیایی

شنبه 12 دی 1388

نوع مطلب :

مواد لازم برای 4 نفر :

 

ماكارونی فرمی ---------------- 1 بسته 500 گرمی

گوجه فرنگی ------------------- 10 عدد متوسط ( پوره شده )

پنیر گورگنزولا *---------------- 100 گرم ( درشت رنده شده )

مخلوط شاهی و ترخان *------ به مقدار لازم ( برای تزئین روی غذا )

روغن زیتون -------------------- به مقدار لازم

نمك و فلفل -------------------- به مقدار لازم

گوجه گیلاسی ---------------- در صورت تمایل 5-6 عدد

 

طرز تهیه :

 

در قابلمه مناسبی تا نصف آب بریزید و یك قاشق غذا خوری نمك به آن اضافه كنید و بگذارید جوش بیاید . بعد یك الی دو قاشق روغن زیتون به آن اضافه كنید و ماكارونی را داخل قابلمه بریزید و بعد از 7-8 دقیقه – بسته به نوع ماكارونی – آبكش كنید و بگذارید آب اضافی آن كاملا چیده شود .

 

در یك تابه دیگر ، مقداری روغن زیتون بریزید ( حدود 2 قاشق غذا خوری ) و پوره گوجه فرنگی را داخل روغن زیتون همراه با نمك و فلفل تفت دهید . وقتی كمی آب گوجه كشیده شد ، پنیر را به گوجه اضافه كنید و مواد را هم بزنید تا كمی رنگ مخلوط صورتی شود . بعد زیر تابه را خاموش كنید تا مواد كمی خودشان را جمع كنند . ( در این مرحله فلفل سیاه روی آن بپاشید تا خوش عطر شود )

ماكارونی آبكش شده را با سس آماده مخلوط كنید و به مدت 2-5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید . ( طوری كه ماكارونی ها له نشوند ) نمك و فلفل غذا را اندازه كنید و بعد در ظرف مناسب بكشید و با مخلوط شاهی و ترخان خرد شده ، روی غذا را تزئین و سرو كنید .

 

نكته :


پوره گوجه فرنگی : بعد از فیله كردن گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی را داخل میكسر بریزید و 3-5 دقیقه كاملا میكس كنید و یا گوجه ها را خیلی ریز رنده كنید .

 پنیر گورگونزولا نوعی پنیر معروف ایتالیایی است كه از شیر پر چرب گاو تهیه میشود . نام این پنیر برگرفته از روستایی است در نزدیكی شهر میلان در كشور ایتالیا . ماندگاری این پنیر معمولا بین 3-4 ماه است . در ضمن پیشینه این پنیر به قرن 11 میرسد و در انواع مختلف ( رنگهای مختلف ) در دسترس قرار دارد . این پنیر در آشپزخانه های ایتالیا جای ویژه ای دارد .

مهمترین خاصیت این پنیر این است كه در غذا به راحتی ذوب میشود ( بدون نیاز به فر ) و بعد از ذوب شدن باعث كشدار شدن غذا نمیشود . این پنیر در ایران در اكثر فروشگاه های معتبر مواد غذایی در دسترس است ولی اگر در دسترس شما نبود ، میتوانید به عنوان جایگزین از پنیر گودا استفاده كنید . طعم پنیر گودا به  این پنیر زیاد شباهت ندارد ولی خاصیت كش نیامدن آن بعد از ذوب شدن باعث جایگزینی آن به جای این پنیر میشود .

 


با توجه به استفاده از روغن زیتون در این غذا میتوانید از چند دانه زیتون سبز یا سیاه بدون هسته نیز داخل یا روی این غذا استفاده كنید .

برای زیبا تر شدن ظاهر غذا میتوانید هنگام تفت دادن پوره گوجه فرنگی از تعدادی گوجه فرنگی گیلاسی درسته نیز استفاده كنید .

 

* برای تزئین روی غذا میتوانید از انواع سبزی معطر استفاده كنید . مخلوط طعم شاهی و ترخان برای این خوراك مناسب تر است .




jackieowen.hatenablog.com
یکشنبه 15 مرداد 1396 07:39 ق.ظ
Hey there would you mind letting me know which hosting company you're utilizing?
I've loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
Can you suggest a good internet hosting provider at a honest price?
Cheers, I appreciate it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر