تبلیغات
آشپزی همه جور - خمیر پیتزا
آشپزی همه جور
شنبه 12 دی 1388

خمیر پیتزا

شنبه 12 دی 1388

نوع مطلب :

مواد لازم


آب ولرم : یك و یك دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یك و یك دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
نمك : یك دوم قاشق چایخوری
آرد: سه و یك سوم پیمانه
پنیر گودا: ۱۰۰گرم

طرز تهیه


آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمك مخلوط كرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا كاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه كرده ، ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه كرده و حدود ۷دقیقه آن را ورز می دهیم (اگر خمیر به دست چسبید، كمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می كنیم تا چسبندگی از بین برود). خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در كاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه كرده ، ورز می دهیم تا كاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.




How do you treat Achilles tendonitis?
شنبه 25 شهریور 1396 07:55 ق.ظ
I pay a visit day-to-day some sites and blogs to read content, but this weblog provides quality based
posts.
xiomaracusson.jigsy.com
یکشنبه 15 مرداد 1396 07:39 ق.ظ
It's an remarkable paragraph for all the web people; they will take benefit from it I
am sure.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر